CloudOffix, Globalde Yeni İş Birlikleriyle Büyüyor

Ekonomim.com Haberi

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

CloudOffix, Globalde Yeni İş Birlikleriyle Büyüyor

Ekonomim.com Haberi

30 Kasım 2022 , Basında Biz

Aralarında İtalya, Fransa, Almanya, İrlanda, Fas ve Güney Afrika’nın da yer aldığı 15 ülkede iş ortaklıkları geliştiren CloudOffix, globalde yeni iş birlikleriyle büyümesini sürdürüyor.

MechSoft’un ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri ise Türkiye’de bulunan ve yatırımcısı olduğu CloudOffix, 2019’da giriş yaptığı global pazarda geliştirdiği iş birlikleriyle büyümesini sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana yüzde 300 oranında büyüme kaydeden CloudOffix, Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Orta Doğu pazarına uzanan geniş bir coğrafyada bir çok iş birliği gerçekleştirdi.


Mechsoft - CloudOffix

Geliştirdiği ‘Bütüncül Müşteri Deneyimi’ platformu ile uluslararası organizasyonel yapılara hizmet veren CloudOffix, müşteriyi merkezine alan, tüm modüllerin müşteri deneyimi çerçevesinde birbirleriyle entegre çalışan ve bu sayede uçtan uca çözümler üretebilen bir sistem sunuyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CloudOffix CEO’su Gökhan Erdoğdu, “Sunduğumuz bu çözümle, satış, pazarlama, e-ticaret, faturalama, insan kaynakları ve yardım masası modüllerini entegre ederek firmalara daha hızlı, daha verimli ve daha rekabetçi olabilme avantajı sağlıyoruz. İtalya, İrlanda, Almanya, Güney Afrika, Fas ve Fransa’nın da aralarında olduğu 15 ülkede başarılı iş ortaklıkları gerçekleştiriyoruz. CloudOffix’in yenilikçi çözümleri uluslararası yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Biz de finansal açıdan son derece başarılı bir noktaya doğru hızlı adımlarla ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.


Haber Metni: Ekonomim.com