CloudOffix GİTEX'e Damga Vurdu!

BTHaber.Com Haberi

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

CloudOffix GİTEX'e Damga Vurdu!

BTHaber.Com Haberi

27 Ekim 2023 , Basında Biz

Dijital dönüşüm alanında 15 yıllık bir deneyime sahip olan MechSoft'un hem yatırımcısı hem de geliştiricisi olduğu CloudOffix, 16-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 43. GITEX Global Fuarı'nda yer aldı.

 T.C Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği ve Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen bu uluslararası etkinlikte, milli katılımcı olarak CloudOffix, inovasyon dolu standıyla büyük ilgi gördü.

Mechsoft - CloudOffix - Gitex 2023 1

CloudOffix, müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, kullanıcı deneyimi ve dijital deneyimi birleştiren bir "Toplam Deneyim (Total Experience)" platformuna odaklanıyor. Dubai'de 16-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 6.000'den fazla sponsor firma ve 180 ülkeden 180.000'den fazla sektör profesyoneli katıldığı sektörün bu öncü etkinliğinde CloudOffix bütüncül yaklaşımıyla dikkatleri üstüne çekti.

Mechsoft - CloudOffix - Gitex 2023

CloudOffix CEO'su Gökhan Erdoğdu, GITEX Global Fuarı'na katılımları hakkında şunları söyledi: "İki yıldır Ticaret Bakanlığı ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nin değerli rehberliğiyle bu önemli etkinliğe katılım sağlıyoruz. Bir Türk şirketi olarak bu tür prestijli bir organizasyonda yer almak ve çözümlerimizi sunmak bizim için büyük bir onur." 

Erdoğdu ayrıca CloudOffix'in müşteri deneyimi, çalışan deneyimi, dijital deneyim ve kullanıcı deneyimini bir araya getiren "Hepsi Bir Arada Toplam Deneyim Platformu" olduğunun altını çizdi. "CloudOffix olarak sadece iki yıl içinde 30'dan fazla ülkede iş ortaklıkları kurduk ve bu ülkelerde tercih edilen bir platform olduk. Bu benzersiz çözümlerimizi, sektörü etkileyen GITEX Global etkinliğinde tanıtma fırsatı bulduğumuz için büyük bir mutluluk duyuyoruz" diye ekledi. 

Haber Metni İçin: BTHaber