İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüme Vizyoner Bir Yaklaşım

Webrazzi.com Haberi

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüme Vizyoner Bir Yaklaşım

Webrazzi.com Haberi

20 Ekim 2023 , Basında Biz

İnsan Kaynakları sektörünün nabzını tutan New HR Summit 2023, MechSoft Türkiye Kurucu Ortağı Gökhan Erdoğdu tarafından gerçekleştirilen İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüme Vizyoner Bir Yaklaşım sunumuyla yer aldı.

Gökhan Erdoğdu, MechSoft'un birçok firmanın dijital dönüşüm sürecinde yer aldığını belirterek sunumuna başladı. Erdoğdu, başarılı bir dönüşümün sadece firmanın büyüklüğüne değil, aynı zamanda vizyoner bakış açısına sahip olmasına bağlı olduğunun altını çizdi.

Erdoğdu, sunumunun devamında çalışan deneyimi konusuna yer verdi. Çalışan deneyiminin artık iş dünyasında sıkça konuşulan ve üzerinde durulan bir konu olduğunun ve Covid-19 pandemisiyle iç müşterileri yani çalışanları mutlu etmek ve memnun tutmak daha da önem kazandığını hatırattı.

Çalışan deneyimi konusunun şirketlerin yetenekli çalışanları ellerinde tutabilmek ve yeni yetenekleri çalışanları şirket bünyesine katabilmek adına bir faktör olduğunu söyledi.

 
 

MechSoft'un CloudOffix Çözümü

Erdoğdu sunumunun devamında MechSoft'un CloudOffix çözümüne değindi. CloudOffix'in müşteri merkezli bir platform olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Müşteriden kasıt hem iç müşteri hem de personelleriniz olan iç müşteriler. Bir bilgiyi bulmak için tek ihtiyacınız müşterilerinize bakmak. CloudOffix'in doğuştan entegre çözümleri sayesinde, her bir ihtiyacınız için ayrı ayrı çözümler kullanmak zorunda olmayacaksınız" diye konuştu.

CloudOffix HR Cloud'un işe alım sürecinden çıkış işlemlerine kadar birçok HR sürecini kapsadığını belitti. Dijital dönüşümün, iş dünyasında giderek daha fazla önem kazandığını ve çalışan deneyimini geliştirmek için teknolojinin kullanılması kaçınılmaz bir gereklilik haline geldiğini söyledi. 

Ayrıca, mükemmel bir çalışan deneyimi sunmak için yapay zeka da önemli bir rol oynadığını kaydeden Erdoğdu, yapay zekanın eğitilmiş veriler sayesinde soruları yanıtlayabilir ve yorumlayabilir hale getirdiğini söyledi ve ekledi: "Bu nedenle, yapay zeka artık daha erişilebilir ve popüler bir konsept haline geldi" diyerek sunumunu noktaladı.


Haber Metni İçin: Webrazzi