MechSoft BricsCAD'in "Exclusive Partner"ı Oldu

BTHaber Haber Bülteni

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

MechSoft BricsCAD'in "Exclusive Partner"ı Oldu

BTHaber Haber Bülteni

24 Mart 2022 , Basında Biz

MechSoft, yıllardır distribütörlüğünü yürüttüğü tasarımcı dostu yazılım BricsCAD’in “exclusive partner”ı oldu. HEXAGON ve Bricsys işbirliği ile geliştirilen BricsCAD, yapay zeka uygulamaları ve benzersiz altyapısıyla tasarımcılara performans ve stabilite sağlıyor. Ayrıca BricsCAD Windows, MacOS ve Linux üzerinde çalışabilen sektördeki tek uygulama olma özelliğini de taşıyor.

“Deloitte Fast 50” programı kapsamında birçok kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri seçilen MechSoft, dijital gerçeklik çözümlerinde dünya lideri HEXAGON ile Bricsys ortaklığının ürünü olan BricsCAD yazılımını tasarımcıların kullanımına sunuyor. Farklı ihtiyaçlara yönelik yazılımları kapsayan BricsCAD ürün ailesinde; BricsCAD Lite, BricsCAD Pro, BricsCAD Mechanical ve BricsCAD BIM seçenekleri bulunuyor.

Mechsoft - BricsCAD

BricsCAD tasarımcılara tek bir platformdan; 2D, 3D, BIM ve mekanik ürünler arasında .dwg dosya formatıyla geçiş yapabildikleri çok amaçlı bir çözüm sunuyor. BricsCAD, sahip olduğu Quad Cursor isimli yapay zeka entegrasyonu sayesinde iş akışlarında sürekliliği ve verimliliği aynı çatı altında buluşturarak tasarımcılara kabataslak bir eskizden detaylı bir çizime kadar tasarım esnekliği ve özgürlüğü sağlıyor.

Diğer programlarla entegrasyona sahip olan BricsCAD, tasarımcılara alışılagelmiş CAD uygulamalarındaki alışkanlıklarını %99 benzer, %100 uyumlu olarak devam ettirebilme avantajı sunuyor. Bir diğer avantajı esnek lisanslama olan yazılım, hem akademik hem de profesyonel çalışmalara yönelik kiralama ve satın alma opsiyonları ile geliyor.

Mechsoft - BricsCAD

Haber Metni İçin: BTHaber