Mechsoft “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Ödülüne Layık Görüldü!

TeknoTalk Haberi

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

Mechsoft “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Ödülüne Layık Görüldü!

TeknoTalk Haberi

12 Mayıs 2023 , Basında Biz

MechSoft, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otorite Great Place to Work® tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde, tüm sektörler arasında 50 – 99 çalışan kategorisinde “Üçüncülük Ödülü”ne layık görüldü.

MechSoft, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otorite Great Place to Work® tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde, tüm sektörler arasında 50 – 99 çalışan kategorisinde “Üçüncülük Ödülü”ne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl “En İyi IT İşvereni” ve “Best Workplaces for Women” ödüllerini de almaya hak kazanan MechSoft, güçlü bir kurum kültürüne ve çalışan bağlılığına sahip olduğunu bir kez daha belgelemiş oldu.

İş ortaklarının dijital dönüşüm yolculuklarında onlara 15 yıldır rehberlik eden MechSoft, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından verilen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023” ödüllerinde, 50 – 99 çalışan kategorisinde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

MechSoft Blog - Basında Biz - Mechsoft “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Ödülüne Layık Görüldü! - Görsel 1

Geçtiğimiz yıl Great Place to Work Enstitüsü tarafından yürütülen programda gerçekleştirilen anket kapsamında; “güvenilirlik”, “saygı”, “hakkaniyet”, “gurur” ve "takım ruhu" ana başlıkları altında değerlendirmeler yapıldı. Yapılan bu değerlendirmelerde MechSoft’un güçlü ve gelişime açık yönleri ölçümlendi. 97 ülkede 92 dilde gerçekleştirilen Çalışan Deneyimi Anketi Trust Index© ile ilgili tüm kriterleri başarıyla tamamlayan MechSoft, anket sonuçlarıyla güçlü bir kurumsal kültüre ve yüksek bir aidiyet duygusuna sahip olduğunu belgelemiş oldu.


“İnovasyona, Toplam Deneyime ve Sürekli Öğrenmeye İnanıyoruz” 

MechSoft Blog - Basında Biz - Mechsoft “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Ödülüne Layık Görüldü! - Görsel 2

Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde elde ettikleri üçüncülük ödülünün önemine değinen MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu;

 “Geçtiğimiz yıl aldığımız “En İyi IT İşverenleri 2.lik” ve “Best Workplaces for Women 4.lük” ödüllerinin ardından Türkiye’nin En İyi İşverenlerinden biri seçilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Odağımıza insanı koyduğumuz kurum kültürümüzle, dinamik ekibimiz ve özgün işlerimizle başarılarımızı pekiştirmeye devam ediyoruz.” diye belirtti.   

Erdoğdu; “Çeşitlilik ve kapsayıcılığa önem vererek tüm çalışanlarımız için hoşgörülü ve destekleyici bir ortam yaratıyoruz. Bu ortamı yaratırken de inovasyonu, toplam deneyimi ve sürekli öğrenmeyi önceliklendiriyoruz.” diye vurguladı.

MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu ayrıca, Z kuşağıyla tüm dijital kanallarda aktif olarak iletişim halinde olduklarını belirterek bu kanalların gençlerin beklentilerini ve kültürlerini anlamalarına olanak sağladığının altını çizdi. Gökhan Erdoğdu; “Sunduğumuz esnek ve çevik çalışma koşulları bir işveren markası olarak bizi daha da çekici kılıyor.” diye ekledi.


Haber Metni: Behti Soykan - Teknotalk