MechSoft'tan Ses Getiren Amerika Yatırımı: CloudOffix

Entegre İş Yönetim Çözümü CloudOffix

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

MechSoft'tan Ses Getiren Amerika Yatırımı: CloudOffix

Entegre İş Yönetim Çözümü CloudOffix

04 Mart 2022 , Basında Biz

Kurulduğu 2008 yılından bu yana bilgi teknolojileri sektörünün en hızlı büyüyen firmalarından biri olan Mechsoft, Türk Bilişim Sektörü’ne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri ise Türkiye’de bulunan, yatırımcısı olduğu CloudOffix platformuyla; müşteriyi merkezine alan, tüm modüllerin birbirleriyle entegre çalıştığı ve uçtan uca çözümler üretebilen bir sistemi iş ortaklarına sunuyor.

“Müşterilerinin Güvenilir Dijital Danışmanı” olma mottosuyla yola çıkan Mechsoft, sunduğu çözümlerle sektörde ses getirmeye devam ediyor. Mechsoft, ana merkezi Amerika’da, Ar-Ge birimleri ise Türkiye’de bulunan, yatırımcısı olduğu CloudOffix platformuyla satış, pazarlama, e-ticaret, faturalama ve insan kaynakları modüllerini entegre ederek firmalarda verimliliği en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyor.

CloudOffix platformu özellikle firmaların en dinamik departmanları olan satış ve pazarlama birimleri için benzersiz çözümler sunuyor. İki departman arasında oluşabilecek iletişim problemlerini en aza indirmeyi hedefleyen bu platform, eski tip ERP ve CRM sistemlerinin hantal yapısını ortadan kaldırarak daha esnek ve özelleşebilen bir yapı sağlıyor. Okta Dijital Güvenilirlik Endeksi Raporu’na göre, şirketlerde satış ve pazarlama departmanlarının 80’den fazla uygulama kullandıkları belirtiliyor. Birbirleriyle entegre çalışmayan bazı programlar yoğun iletişim aksaklıklarına ve verimin düşmesine sebep oluyor. CloudOffix platformu ise, ayrı ayrı çalışan birçok farklı programı tek bir çatı altında buluşturuyor.

CloudOffix’in öne çıkan bir diğer avantajı, özelleştirmenin çok uzun sürdüğü ve bu sebeple adaptasyonun zor olduğu diğer sistemlerin aksine kullanıcı dostu bir yazılım sunuyor olması. Buna ek olarak platform, yüksek lisans maliyetlerini ortadan kaldıran “Eş Kullanıcı Lisansı” özelliğiyle de büyük bir fark yaratıyor. Kullanıcı sayısı yüksek olan firmalar için son derece avantajlı olan platform bu özelliğiyle sınırsız kullanıcı hakkı sağlıyor. Böylece, eski platformlar sebebiyle oluşabilecek dağınık müşteri verisi ve yüksek maliyet engellenmiş oluyor.

Mechsoft Yönetici Ortağı Gökhan Erdoğdu, CloudOffix platformuyla hizmet sundukları iş ortaklarına daha hızlı, daha verimli ve daha rekabetçi olabilme avantajı sağladıklarını vurguluyor. Farklı sektörlerin önde gelen firmalarıyla başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirten Erdoğdu; “CloudOffix ile amacımız, firmalarda ihtiyaç duyulan onlarca farklı dijital müşteri deneyimi çözümlerini tek bir platformda doğuştan entegre olarak buluşturmak.” diye ekliyor.


MechSoft Blog - Basında Biz - Entegre Yönetim

CloudOffix Hakkında:

CloudOffix, tüm ekibinizin günlük işlerini tek bir platform üzerinden yapmalarını sağlar. Öğrenilecek tek bir platform. Bildirimleri kontrol etmek için tek bir yer. Tüm iş süreçlerini yönetmek için tek bir uygulama. CRM, E-posta Pazarlama, Proje Yönetimi, Yardım Masası, İzin Yönetimi ve diğer farklı araçlar arasında sürekli geçiş yapmaya artık gerek yok ve en önemlisi tüm bu uygulamalar arasında entegrasyon yapma ihtiyacı yok. Bu sayede, müşteriler daha keyifli bir dijital deneyim yaşarlar.

CloudOffix ile ilgili detaylı bilgilere http://www.cloudoffix.com adresinden ulaşılabilir.

Mechsoft Hakkında:

MechSoft, müşterilerine en iyi dijital deneyimi kazandırmak üzere 2008 yılında kurulmuştur. Sunduğu çözümler ile müşterilerinin günlük işlerini daha kolay, verimli ve rekabetçi şekilde yapmalarını hedeflemektedir. Türkiye çözüm ortaklığını yaptığı alanlarında lider ürünlerin yanında, müşteri ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ürünleri de müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.

Bilişim Teknolojileri sektöründe hızlı adımlarla yol alan MechSoft, tüm uluslararası teknoloji trendlerini takip eden, birçok kez Deloitte Fast 50 programı kapsamında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri seçilen, çok kısa zamanda büyük başarılar yakalayan ve önemli referanslar elde eden yenilikçi bir teknoloji firmasıdır. https://www.mechsoft.com.tr


Haber Metni için BtHaber