Uygulamaların İş Birliği

Süreçlerinizi Uçtan Uca Yönetin!

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Sezgi Özkan

Uygulamaların İş Birliği

Süreçlerinizi Uçtan Uca Yönetin!

29 Haziran 2021 , Blog Yazılarımız

"İş birliği" Ne güzel bir kelime. Belli bir hedefe ulaşmak için birlikte çalışmak. 'İş birliği' kelimesinin sözlük anlamı: 'Biriyle bir şey üretmek için çalışma eylemidir'. Vikipedi bunu, "Bir görevi tamamlamak veya bir hedefe ulaşmak için birlikte çalışan iki veya daha fazla kişi, kuruluş veya kuruluş süreci" olarak tanımlar. Başka bir deyişle, takım çalışması. Biz CloudOffix'te ekip çalışması ruhuna ve beraberinde getirdiği derin faydalara inanıyoruz. Bir Afrika atasözünün dediği gibi: "Hızlı gitmek istiyorsan, yalnız git. Uzağa gitmek istiyorsanız, birlikte gidin. " İnsan etkileşiminde ekip çalışması veya iş birliği nasıl önemliyse, işlerimizi yürütmek için kullandığımız uygulamalarda da hayati derecede önemlidir. Bu tam olarak CloudOffix'in sunduğu şeydir: hedeflerinize ulaşmanıza ve işinizi ileriye taşımanıza yardımcı olmak için uyumlu bir şekilde çalışan çözümler. Nasıl mı? Şimdi bir örnek senaryoyu inceleyelim.

Bir müşteri web sitenizi ziyaret ettiğinde. Bu ziyaret, Ziyaretçi izleme modülümüz tarafından kaydedilecektir. Bu ziyaretçi şimdi kayıtlarınızda anonim, tanımlanamayan bir kayıt olarak bekliyor olacak. Birkaç ay sonra, bu kişiye e-posta pazarlama modülümüzü kullanarak toplu bir e-posta gönderdiğinizi varsayalım. Bu kişi, bu e-posta yoluyla bir bağlantıya tıkladığında, eski web sitesi ziyaretleri artık tanımlanacak ve o ziyaretçinin kim olduğunu tam olarak bileceksiniz. Bu kişi daha sonra canlı sohbet aracılığıyla size bir ürününüzün fiyatını sorabilir ve bu kanal üzerinden bir müşteri adayı olarak açabilir, ardından potansiyel müşteriler görünümünden bir teklif gönderebilir sonrasında teklif görünümünden fatura kesebilirsiniz. Ve kesmiş olduğunuz bu faturanın ödemesini bile alabilirsiniz.

Daha sonra bu müşteri ile ilgili bir projeye başlayabilir ve bu projeye personel atayabilir ve bu projeye ne kadar zaman harcandığını ölçebilirsiniz. Bu proje sırasında, kadronuzun yetersiz olduğunu fark edebilirsiniz. Yine CloudOffix'i kullanarak yeni bir personel işe alabilirsiniz. Daha sonra yardım masası aracılığıyla müşteri memnuniyetini sağlayabilir, gelen destek talepleri takip edebilir ve bu talepleri ilgili projeye bağlayabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza göre kurabileceğiniz birçok modül ve uyum içinde çalışan tam entegre veritabanınız ile kullanımı kolay, modüller arasında kolayca geçiş yaptığınız bir platform hayal edin.  Adeta bir saatteki dişliler gibi! CloudOffix modülleri de işletmenizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için iş birliği yapar. Tüm bunlara, internetin olduğu her yerden kolayca erişebilirsiniz.

CloudOffix’e ile satışlarınızı ilk temasınızdan, satış siparişinize ve daha sonrasına kadar takip etmek için dünya genelindeki stratejik tabanlı veri tabanlarımızdan birine bağlı satış modülü, pazarlama modülü, destek modülünü kullanabilirsiniz.

Ekip çalışmamıza ve iş birliği dünyamıza katılın ve birlikte daha iyiye gidebilmemiz için CloudOffix'in kolaylığını ve avantajlarını keşfedin. Şimdi buradan deneyin.